Σχετικά με εμάς

Η ιστορια μασ

Λίγα λόγια για εμάς

Η ίδρυση του Highlight Translations επισημοποιήθηκε την 1η Ιουνίου του 2020, στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Όταν ωρίμασε ο καιρός και επιλέχθηκαν οι κατάλληλοι συνεργάτες, τότε η δημιουργία του μεταφραστικού γραφείου Highlight Translations ήταν πλέον εφικτή. Ήμασταν έτοιμοι και οργανωμένοι να μοιραστούμε την επαγγελματική εμπειρία μας, να εφαρμόσουμε την τεχνογνωσία μας, να προσφέρουμε άριστες μεταφραστικές υπηρεσίες και να σας βοηθήσουμε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας δυναμικά και αποτελεσματικά. Σκοπός μας είναι να γεφυρώσουμε τα γλωσσικά χάσματα και να μεταδώσουμε δημιουργικά το μήνυμά σας μέσα από την αγάπη μας για τη γλώσσα, το πάθος μας για επικοινωνία και το χτίσιμο δυνατών επαγγελματικών σχέσεων.

Η αποστολή μας

Στοχεύουμε στη δημιουργία νέων δίαυλων επικοινωνίας. Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα πλήρες φάσμα αξιόπιστων μεταφραστικών και γλωσσικών υπηρεσιών και να τους βοηθήσουμε να ευδοκιμήσουν και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους μέσα από τη δημιουργία μιας ξεχωριστής συνεργασίας. Η ικανοποίηση και η επιτυχία των πελατών μας βρίσκονται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας. Δεσμευόμαστε ότι θα στηρίξουμε και θα αναδείξουμε κάθε σας ιδέα και κάθε σας ανάγκη καλλιεργώντας το έδαφος για γόνιμο διάλογο.

Το όραμά μας

Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε δημιουργικοί εάν δεν είχαμε όραμα ή να πιστεύουμε στην ανάπτυξη εάν δεν εξελισσόμασταν οι ίδιοι. Μας αρέσει να βοηθάμε τις εταιρείες να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, ώστε να ακμάσουν σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον. Η έμπνευσή μας προέρχεται από τους τρόπους που οι άνθρωποι επωφελούνται από τις γλωσσικές υπηρεσίες που παρέχουμε. Το όραμά μας είναι να συνεχίσουμε να χτίζουμε πολιτισμικές γέφυρες επικοινωνίας, συνδέοντας τους ανθρώπους στον πολύγλωσσο κόσμο μας για την καλύτερη κατανόηση της ανθρώπινης έκφρασης.

Πιστεύουμε:

Κυβέλη Γεωργίου, MA - Δημιουργός

Η Κυβέλη Γεωργίου είναι δίγλωσση μεταφράστρια (σέρβικα-ελληνικά) και δημιουργός του μεταφραστικού γραφείου Highlight Translations. 

Γεννήθηκε στην Κύπρο και μεγάλωσε στη Σερβία. Οι πολιτισμικές καταβολές του περιβάλλοντός της, η έμφυτη κλίση της για τις γλώσσες και η αγάπη της για τη λογοτεχνία δημιούργησαν εύφορο έδαφος για τις μετέπειτα σπουδές της. Σπούδασε Νεοελληνική Φιλολογία (Βελιγράδι, Σερβία) και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στη σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία (Λευκωσία, Κύπρος). Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μέχρι και σήμερα συνεργάζεται με πολλά γραφεία στη Σερβία, στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Μεταφραστών και στη Σερβία έχουν εκδοθεί 5 λογοτεχνικές μεταφράσεις της.

Η ίδρυση του Highlight Translations προήλθε ως επιστέγασμα της πλούσιας εμπειρίας που αποκόμισε τα τελευταία 10 χρόνια ως μεταφράστρια, αλλά κυρίως μέσα από την ανάγκη να εξελιχθεί προσφέροντας μεταφραστικές υπηρεσίες και σε άλλους γλωσσικούς συνδυασμούς σε συνεργασία με αξιόπιστους και εξαιρετικούς συναδέλφους, προάγοντας τη συνεργασία και την επικοινωνία των ανθρώπων, των εταιρειών και της αγοράς, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. 

Για το σλόγκαν του Highlight Translations επέλεξε το “quality matters” γιατί πιστεύει πως σε ό,τι επιλέγει να κάνει ο καθένας αυτό που μετράει είναι η ποιότητα.

Μείνετε ενημερωμένοι